Personvernregler

Effektiv dato: november 2018

“Us”, “We”, eller “Our” driver denne nettsiden (“Tjenesten”).

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og avsløring av personopplysninger når du bruker vår tjeneste og valgene du har knyttet til disse dataene. Vår personvernpolicy styres gjennom Freeprivacypolicy.com.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke Tjenesten, godtar du samlingen og bruken av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernpolitikken, har vilkår som brukes i denne personvernpolitikken de samme betydningen som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig fra vår nettside.

Informasjonsinnsamling og bruk
Vi samler flere forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår Service til deg.

Typer data samlet

Personlig informasjon
Når du bruker vår tjeneste, kan vi be deg om å gi oss visse personopplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg (“Personlige data”). Personlig identifiserbar informasjon kan inneholde, men er ikke begrenset til:
• Informasjonskapsler og bruksdata

Brukerdata
Vi kan også samle inn informasjon om hvordan Tjenesten er tilgjengelig og brukt (“Brukdata”). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens Internet Protocol-adresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i vår tjeneste som du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tid brukt på disse sidene, unikt enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Sporings- og informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste og holde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Sporteknologier som også brukes, er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår Service.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.
Eksempler på cookies vi bruker:

• Session Cookies. Vi bruker Session Cookies til å betjene vår Service.
• Preference Cookies. Vi bruker Preference Cookies for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.
• Security Cookies. Vi bruker Security Cookies for sikkerhetsformål.
Bruk av data
Nettstedet bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål:
• For å levere og vedlikeholde Tjenesten
• Å varsle deg om endringer i vår Service
• Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
• For å gi kundeservice og støtte
• Å gi analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten
• For å overvåke bruken av Tjenesten
• For å oppdage, forhindre og behandle tekniske problemer

Overføring av data
Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor Storbritannia og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert Personlige data, til Storbritannia og behandler det der.

Ditt samtykke til denne personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

Vår nettside vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernreglene, og ingen overføring av dine personlige data vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass, inkludert sikkerheten til dine data og annen personlig informasjon.

Opplysning av data

Lovlige krav
Nettstedet kan avsløre dine personopplysninger i god tro på at slik handling er nødvendig for å:
• For å overholde en lovlig forpliktelse
• For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til nettstedet vårt
• For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
• For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
• For å beskytte mot lovlig ansvar

Sikkerhet av data
Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller elektronisk lagringsmetode, er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Tjenestetilbydere
Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å lette vår Service (“Service Providers”), for å levere Tjenesten på våre vegne, å utføre Service-relaterte tjenester eller å hjelpe oss med å analysere hvordan vår Service brukes.
Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

Analytics
Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.
• Clicky, som er en webanalysetjeneste. Les personvernreglene for Clicky her: https://clicky.com/terms

Lenker til andre nettsteder
Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern
Vår tjeneste tar ikke opp noen under 18 år (“barn”).
Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra alle under 18 år. Hvis du er foreldre eller foresatte, og du er klar over at barna dine har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet personopplysninger fra barn uten verifisering av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

Endringer i denne personvernpolitikken
Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv og oppdater “effektiv dato” øverst på denne personvernpolitikken.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt oss
Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, vennligst kontakt oss.